Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Τρόποι παραγγελίας

A. Παραγγελία on line

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

Παραγγέλνοντας on-line μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 τρόπους πληρωμής-αποστολής:

  •  πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € για την Αθήνα και 4,00 € για την υπόλοιπη χώρα, για αντικείμενα μέχρι 2 κιλά. Για μερικές δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις, γι' αυτό θα υπάρχει συνεννόηση πριν την αποστολή.
  •  πληρωμή κατά την παράδοση στον χώρο σας (αντικαταβολή). Τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 € για την Αθήνα και 6,00 € για την υπόλοιπη χώρα, για αντικείμενα μέχρι 2 κιλά. Για μερικές δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις, γι' αυτό θα υπάρχει συνεννόηση πριν την αποστολή.


B. Με e-mail

Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@e-shoecare.gr είτε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας (επιλέγοντας ‘Επικοινωνία’ από το κεντρικό μενού) είτε μέσω της προσωπικής σας ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail).